Cele mai frecvente intrebari din partea clientilor:

Gardul prefabricat din beton este un gard ieftin. Comparatii cu alte garduri:

  • Gard din lemn cu soclu de beton are un timp de realizare de 15-25 zile lucratoare cu o echipa de 3-4 oameni. Lemnul este un material perisabil, care necesita intretinere periodica cu costuri mari (vopsea, reparatii, inlocuiri, manopera). Este foarte sensibil la ciclurile de inghet-dezghet care il vor fragiliza permanent, cu un rezultat inevitabil: putrezirea lemnului.
  • Gardul din caramida este foarte costisitor in privinta materialelor. Practic, poti ridica o casa din cantitatea de caramida necesara. Timpul de realizare este foarte mare, de peste 30 de zile lucratoare, iar manopera este foarte scumpa. Fisurile inerente ce apar in structura sa rigida datorate dilatatiei / contractiei se vor adanci cu ajutorul ploilor. Asta se transforma intr-un cosmar financiar pentru proprietar. In plus, greutatea acestuia necesita o fundatie asemanatoare cu cea a unei case.
  • Gardul din plasa sau elemente metalice nu asigura niciun fel de protectie impotriva efractiei, nu asigura intimitatea proprietatii. Pretul fierului este unul foarte ridicat peste care puteti adauga costurile periodice de vopsire.
  • Vezi avantajele gardului nostru

Spatele gardului poate avea de asemenea aspect placut daca il tencuim cu un strat subtire de adeziv pentru termosistem in care se incorporeaza plasa din fibra de sticla pentru exterior. Aceasta lucrare se poate realiza oricand dupa montajul gardului, fara limita de timp.

Costuri suplimentare pot exista atunci cand pentru montajul noului gard trebuie demolat gardul existent sau alte lucrari care nu tin de montajul gardului.

Gardul prefabricat de la Konkret Line beneficiaza de garantie de 15 ani de la terminarea montajului.

Garantia nu este conditionata de tratarea gardului cu Konkretol sau folosirea chitului special pentru imbinarea placilor. Garantia se pierde daca sunt folosite alte materiale pentru finisarea gardului (ex: ulei, ciment intre rosturile placilor etc.)

Montajul gardului prefabricar este un proces rapid. In functie de lungimea gardului si locatie, durata montajului poate varia de la 3 pana la 5 zile lucratoare.

Numai daca sunteti restaurant sau firma de cattering 😉 … si asta contra cost. Nu trebuie sa gatiti nimic la pranz sau sa asigurati mancare si bautura.

Nu este necesar. Echipa de montaj se descurca singura. Trebuie sa aiba acces la apa (pentru preparea betonului la tunarea fundatiilor) si curent pentru folosirea uneltelor electrice. Daca nu este curent, pot aduce un generator.

Desigur. Konkret Line realizeaza si porti metalice de acces pietonal sau auto. Costurile acestora variaza in functie de modelul dorit.

Un aspect important, ignorat in general de clienti, este realizarea infrastructurii de sustinere pentru porti odata cu turnarea fundatiilor pentru gard. Va fi mai putin costisitor sa adaugati elementele metalice de sustinere a portilor in fundatia stalpilor, dar si realizarea unei grinzi de beton ingropate pentru stabilitatea portilor de acces auto.

Desigur. Singurele impedimente sunt zapada sau temperaturile foarte scazute. Daca temperatura nu este mai scazuta de -5 grade si terenul nu este ingropat in zapada atunci s-au intrunit conditiile minime de lucru. Practic, doar in lunile ianuarie si februarie se intalnesc pauze de lucru.

Unele terenuri sunt departe de utilitati. Intotdeuna am incercat sa gasim solutii pentru clientii nostri.

Vezi panouri de gard

Cele mai noi modele de garduri prefabricate din beton marca Konkret Line. Toate preturile afisate.

Nu ai gasit raspunsul potrivit?

Nu ezita sa trimiti intrebarea ta. Suntem bucurosi sa iti oferim raspunsurile necesare:

Prin telefon

Daca ai nevoie de raspunsuri urgente sau un pret informativ suna-ne la telefonul
0723.613.599

Formular de contact

Foloseste formularul de contact pentru a trimite intrebarea ta. Vei un primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.