Portofoliu de lucrari realizate de Konkret Line

Modele gard, idei si culori moderne. Inspiratie pentru proiectul tau.

Stii cum e sa-ti fie recunoscuta casa dupa gardul care o imprejmuieste si nu dupa numarul ei? Daca nu, inseamna ca ar trebui sa ne cunoastem. Un gard modern este solutia optima care porneste de la un stalp, se continua de jur imprejurul casei tale si se opreste exact la poarta, de unde se observa ca exista o deschidere neobisnuit de mare pentru bun gust.

Suntem constienti ca doar lucrurile cu adevarat valoroase raman in picioare si dupa zeci de ani, de aceea trebuie sa fie clar din start: noi nu producem simple garduri, ci cream o legatura pe viata intre om si asezamantul sau. Tot ce vrem este ca sentimenul de siguranta si incredere sa faca inconjurul caminului tau si sa nu se clinteasca din loc oricare ar fi conditiile sau factorii externi.

Daca te gandesti sa achizitionezi un gard prefabricat din beton, trebuie sa stii ca poti opta pentru un singur model de panou sau mai multe. Asadar, poti avea un gard prefabricat din beton care contine diferite amprente si culori de la panou la panou; acesta este felul nostru de a incuraja creativitatea, mai ales ca variantele de panouri din care ai de ales sunt concepute special pentru a fi integrate intr-un ansamblu omogen.

Alegerea este numai a ta.

Informatii clienti:
0723 613 599 – Vanzari
0371 419 627 – Contabilitate
0754 235 000 – Serviciu tehnic
021 448 0178 – Secretariat

Email: office@konkretline.ro
Program: Luni-Vineri: 9-17